19 Nisan 2023

Derslik Gençosman Kapılarını Açtı

Güngören Belediyesi yatırımlarını açmaya devam ediyor. Bu tesislerden biri olan Derslik Gençosman, ‘Açılış Mevsimi’ adı altında hizmete girdi.

İLÇE SAKİNLERİ İYİ BİR YAŞAM KALİTESİNE KAVUŞACAK

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, "Güngören Belediyesi olarak, ilçemizin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Açılış Mevsimi adı verdiğimiz bu dönemde toplam altı tesisimizi hizmete sunuyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olmaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

ÜCRETSİZ İNTERNET VE SESSİZ ORTAM

Tesiste online randevu sistemi, ücretsiz internet, sessiz ortam, kahve imkanları ile Derslik Gencosman, gençlere eşsiz bir ortam sunuyor. Nisan ayında hizmete giren Derslik Gençosman ilçedeki gençlere ve çocuklara yönelik eğitim ve kültür hizmetleri de sunacak. Atölye alanlarında da el becerileri, sanat ve el sanatları gibi aktiviteler yapılacak.

 

Gençosman Mah, Uzay Sok. No:29/1 Güngören/ İSTANBUL

Tel: 0 212 643 44 86

 

KAYIT OLMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

"Kabul Et"e tıklayarak; sitede gezinmeyi geliştirmek, site kullanımını analiz etmek ve hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olmak için cihazınızda çerezlerin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.

ReddetKabul Et