07 Şubat 2024

Güngören 4. Öğrenci İstasyonu’na Kavuşuyor

Güngören Belediyesi, öğrencilere huzurlu bir ortamda ders çalışma imkanı sunan öğrenci istasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Cezeri, Biruni, Harezmi'den sonra Farabi Öğrenci İstasyonu, çok yakında Tozkoparan'da hizmete girecek. Öğrenci istasyonları, sunduğu sessiz ve güvenli ortam, ücretsiz çay-kahve ikramı, ücretsiz Wi-Fi hizmeti, aydınlık ve ferah salonları ile Güngörenli öğrencilerin birinci tercihi haline gelmiş durumda. Farabi Öğrenci İstasyonu, bu avantajları Tozkoparan'da yaşayan öğrencilere sunarak, eğitim hayatlarını desteklemeyi amaçlıyor.

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, "Eğitim, gençlerimizin geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri. Bu nedenle, öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Farabi Öğrenci İstasyonu, Tozkoparan'daki gençlerimize verdiğimiz önemin bir göstergesi. Sessiz ve güvenli bir ortamda, ücretsiz Wi-Fi ve çay-kahve ikramı ile öğrencilerimizin ders çalışma şartlarını iyileştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

"Kabul Et"e tıklayarak; sitede gezinmeyi geliştirmek, site kullanımını analiz etmek ve hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olmak için cihazınızda çerezlerin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.

ReddetKabul Et