01 Şubat 2024

Okullar Ara Tatilde Dezenfekte Edildi

Güngören Belediyesi, ilçe genelindeki sağlık ve hijyen standartlarını yükselterek, vatandaşların güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Veteriner İşleri Müdürlüğü, ara tatil sürecinde ilçedeki tüm okulları ulv yöntemiyle kapsamlı bir dezenfeksiyon işlemine tabi tuttu. Dezenfeksiyon ekipleri, sınıflar, koridorlar, lavabolar ve genel kullanım alanları dahil olmak üzere okulların her noktasında hijyenik bir ortam oluşturmak amacıyla çalışmalarını gerçekleştirdi.

GRİP SALGININA KARŞI İLAÇLAMA YAPILIYOR

Özellikle son günlerde artış gösteren grip vakalarına karşı önlem almak amacıyla, ilaçlama ekipleri de dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra periyodik olarak ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, okulların yanı sıra çevredeki genel kullanım alanları da düzenli aralıklarla ilaçlanarak, halk sağlığına yönelik bir güvenlik önlemi alınıyor. Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, "Halk sağlığı bizim için ön planda. Özellikle okulların bulunduğu alanlarda düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarıyla, vatandaşlarımızın sağlığını korumayı amaçlıyoruz. Bu tür tedbirlerle ilçemizi daha güvenli bir yer haline getirmeye devam edeceğiz" dedi.

"Kabul Et"e tıklayarak; sitede gezinmeyi geliştirmek, site kullanımını analiz etmek ve hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olmak için cihazınızda çerezlerin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.

ReddetKabul Et