Güngören'in 20 yıllık rüyası 2014 yılında gerçek oldu. Yıllarca metruk halde duran eski Magirus Fabrika arazisi, uzun uğraşlar sonunda ilçenin ihtiyaçları düşünülerek projelendirildi ve yeşil alan olarak ilçeye kazandırıldı.  Yeraltı otoparkı ile bölgedeki otopark sorunu çözülürken, kapalı pazar yeri ile hem pazar esnafı hem de Güngörenli vatandaşlar hijyenik, düzenli ve ferah bir modern pazar alanına sahip oldular. İlçenin en geniş yeşil alanı olma özelliğini taşıyan ve ilçe sakinlerine nefes alma olanağı sağlayacak bir sosyal yaşam alanı hüviyetindeki Güngören 15 Temmuz Şehitler Parkı 14 Mart 2014 tarihinde  törenle hizmete açıldı.

PROJE TÜRÜ

Park ve Yeşil Alan düzenlemesi