30 Ocak 2024

Bu yarışmaların ödülleri bambaşka

Güngören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün Sıfır Atık Yarışmaları tam gaz devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sürdürülebilirlik ve çevre koruma konularında farkındalığı artırmak amacıyla bir dizi sıfır atık yarışması düzenliyor. 2024 yılına damgasını vuran bu yarışmalar, katılımcılara çeşitli ödüller sunuyor.

Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında, sadece 5 litre bitkisel atık yağ toplayarak katılanlara bulaşık deterjanı ve sıvı el sabunu hediye ediliyor. Elektronik Atık Toplama Yarışmasında ise, çevreye duyarlı bir şekilde elektronik atıkları topluyorsanız, sizi renkli ödüller bekliyor. Ödüller şöyle,

35 kg: Bluetooth kulaklık

65 kg: Akıllı saat

75 kg: Tost makinesi, oyuncu seti veya filtre kahve makinesinden biri

125 kg: Dikey süpürge

150 kg: Katı meyve sıkacağı

Çevreci Okul Yarışmasında ise okullar arası rekabet doğanın kurtarılmasına yardım ediyor. Ödüller arasında yok yok.

Birinci olan okul: Tüm öğrencilere piknik

İkinci olan okul: Bütün öğrencilere sinema

Üçüncü olan okul: Laptop ile ödüllendiriliyor.

Ayrıca diğer ödüller arasında A4 kağıdı, masa tenisi veya projeksiyon cihazı gibi sürpriz hediyeler de bulunuyor. Yarışmalar, 2024 yılının yaz aylarına kadar devam edecek. Çevreye duyarlılık ve sıfır atık bilincinizi öne çıkararak, bu yarışmalara katılarak çevrenin geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.

"Kabul Et"e tıklayarak; sitede gezinmeyi geliştirmek, site kullanımını analiz etmek ve hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olmak için cihazınızda çerezlerin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.

ReddetKabul Et