27 Aralık 2023

Oyun Geliştirme ve Oyun Tasarımı Eğitimi Başlıyor

Güngören Belediyesi Alt Tab Kuluçka Merkezi'nde Oyun Geliştirme ve Tasarım Eğitimi ön kayıtları başladı. Güngören Belediyesi Alt Tab Kuluçka Merkezi, bilgisayar oyunlarına ilgi duyanlar için heyecan verici bir eğitim programı düzenliyor. Unreal Engine 5.x kullanarak oyun geliştirmenin temellerini atmayı amaçlayan bu eğitim, katılımcılara geniş bir yelpazede beceri kazandıracak.

HEM KODLAMA HEM DE TASARIM EĞİTİMİ

Oyun kodlama ve tasarımı alanında verilecek eğitimler arasında, Unreal Engine 5.x Kurulumu ve Arabirim Tanıma, Unreal Engine 5.x'in bilgisayara kurulumu, kullanıcı ara yüzü ve temel özelliklerin tanıtımı, UE 5.x Projesi Oluşturma ve Unreal Market Kullanımı, Yeni bir proje başlatma, Unreal Market üzerinden assetleri projeye aktarma, Blueprint Kodlama, Blueprint kullanarak örnek projeler oluşturma, Veri tipleri, fonksiyonlar ve event'lerin kullanımı, Çevre Tasarımı (Environment Design), Landscape oluşturma, Sahnede asset kullanımı, Su ve yüzen nesnelerin entegrasyonu, Widget'lar ve Genel AI Konuları, Kullanıcı arayüzü tasarlama ve kullanma, Temel yapay zeka (AI) PC, Steam, Konsol, Mobil ve Handheld platformlarını tanıma, Level Design ve Quest Design, Oyun seviyelerinin tasarımı, Görev (quest) tasarımı, Narrative Design konuları bulunuyor.

KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Katılımcılara kendi oyun projelerini tasarlama fırsatı sunan eğitimlerde, katılımcılara gerekli temel bilgi ve becerileri kazandırması amaçlanıyor. Program, Unreal Engine 5.x'i kullanarak interaktif ve ilgi çekici oyunlar oluşturmak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Güngören Belediyesi’nin web sitesini ziyaret etmek yeterli. Oyun dünyasına adım atmak ve yaratıcılığınızı geliştirmek isteyenler, Alt Tab Kuluçka Merkezi'nde düzenlenen bu eğitimi kaçırmamalı.

 

 

 

"Kabul Et"e tıklayarak; sitede gezinmeyi geliştirmek, site kullanımını analiz etmek ve hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olmak için cihazınızda çerezlerin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.

ReddetKabul Et